Zeptejte se odborníka

Zaslat nový dotaz »

Eurookna11.07.2013, 19:15
Dobrý den, potřebovala bych poradit, jaká barva se hodí na oprýskaná eurookna, barva palisandr,případné objdenání této barvy. Děkuji za odpověď L. V.

L. Vlckova
Dobrý den, nejdříve je nutné dobře připravit podklad. Každá barva je jen tak dobrá, jak je dobrý podklad. Každopádně, předpokládám, že je na eurooknech některá z vodouředitelných silnovrstvých lazur - praxe nám zatím ukazuje, že to není zrovna ideální řešení. Pokud se Vám tedy podaří odstranit tento nevyhovující nátěr (doporučuji čím více, tím lépe - pokud možno všechno), tak pro Vás bude ideální použít slabovrstvou hloubkovou olejovou lazuru. Tato lazura má svoje hlavní výhody ve snadné zpracovatelnosti, vysoké odolnosti vodě, nikdy se neodlupuje a velice snadno se bez odstraňování v budoucnu renovuje.

Přemysl Rozehnal

SILAMAT S 281903.07.2013, 20:40
Dobry, chcem sa spytat, ci tuto farbu SILAMAT S 2819, mozem pouzit na balkon ako izolaciu, dakuje.

anna
Silamat je výborný a odolný nátěr na beton i asfalt. Není však určen jako hydroizolace. Jako hydroizolaci bych použil tzv. "tekuté lepenky". Na prodejně máme hned několik výrobků několika výrobců jednosložkové i dvousložkové. Poté je možno je ještě opatřit vrchním nátěrem (např. řady ETERNAL)

Přemysl Rozehnal

«« předchozí      

 
akční nabíka

Barvy laky Rozehnal, okr. Hodonín

Míchání a prodej barev, laků, tmelů a zateplovacích systémů. Zastoupení značek HET, Ekolak a Colorlak. Velkoobchod se zábavní pyrotechnikou.
Věříme, že se nám spolu s našimi dodavateli a profesionálním přístupem podaří splnit všechny vaše požadavky min. na 100% ke spokojenosti vás budoucích i současných zákazníků.

Fotografie z prodejny »
 

Naši partneři

Ekolak Colorlak Heat Likov Siga Zwaluw Viton
Barvy laky Rozehnal
Profesionální prodejce zateplovácí systémů, nátěrových hmot a příslušenství
Odkazy: ekolak - primalex - heat - colorlak - knauf

Platební karty
Provozní doba:
Po - Pá:
7.00 hod. – 13.00 hod.,
14.00 hod. – 17.00 hod.
So: 7.00 hod. - 11.00 hod.

Cookies »
PYROTECHNIKA ROZEHNAL »
Čisté Mutěnice »

IČ: 65382846
Rozehnal, Brněnská 207
696 11 Mutěnice,
okr. Hodonín | a2