img - Mechy a lišejník na fasádách

Mechy a lišejník na fasádách

Tento nikoli funkční ale pouze estetický problém je způsoben jednak mírnou zimou, kvalitnější izolací fasád v posledních letech a jednak postupnou ekologizací stavebních materiálů. Máme pro vás řešení viz odkaz:

 

Pokud máte fasádu zateplenou 8 cm izolantem a výše, pokud je stěna otočena na sever, pokud je zde minimální přesah střechy a zejména pokud je materiál povrchu fasády vyroben podle nejpřísnějších předpisů Evropské komise, co se obsahu škodlivých látek týče - MÁTE PROBLÉM S VÝSKYTEM ŘAS A LIŠEJNÍKŮ NA VAŠÍ FASÁDĚ.
Od dnešního dne máme na prodejně výrobky, které by měly tento problém alespoň po omezenou dobu vyřešit. Nutno podotknout, že výskytu biologického znečištění povrchu vaší fasády nezabrání "na věky". Opětovný výskyt těhto živých organismů závisí zejména na faktorech výše zmíněných, dále situaci zhoršuje blízkost stromů, vodní plochy atd. K dispozici je i krátké video k tomuto produktu :  https://youtu.be/pu7ZVpjutuI

více (http://www.barvy-rozehnal.cz/sortiment-detail/odstraneni-ras-z-fasad-a-ochrana-fasad-proti-naslednemu-zarustani-rasami-ekolak/cistic-fasad/v1920--1.html) »



zpět »
akční nabíka

Barvy laky Rozehnal, okr. Hodonín

Míchání a prodej barev, laků, tmelů a zateplovacích systémů. Zastoupení značek HET, Ekolak a Colorlak. Velkoobchod se zábavní pyrotechnikou.
Věříme, že se nám spolu s našimi dodavateli a profesionálním přístupem podaří splnit všechny vaše požadavky min. na 100% ke spokojenosti vás budoucích i současných zákazníků.

Fotografie z prodejny »
 

Naši partneři

Ekolak Colorlak Heat Likov Siga Zwaluw Viton
Barvy laky Rozehnal
Profesionální prodejce zateplovácí systémů, nátěrových hmot a příslušenství
Odkazy: ekolak - primalex - heat - colorlak - knauf

Platební karty
Provozní doba:
Po - Pá:
7.00 hod. – 13.00 hod.,
14.00 hod. – 17.00 hod.
So: 7.00 hod. - 11.00 hod.

Cookies »
PYROTECHNIKA ROZEHNAL »
Čisté Mutěnice »

IČ: 65382846
Rozehnal, Brněnská 207
696 11 Mutěnice,
okr. Hodonín | a2